RSS

Nieuwe netwerksite: voor én door studenten

21 mrt

Ik lees de reader die bij mijn gmail account hoort eigenlijk veel te weinig. Wat ik vandaag aantrof vond ik interessant genoeg om over te schrijven in mijn blog. Een netwerksite: voor en door studenten.

Dutch Cowgirls is mijn guru als het gaat om social media ontwikkelingen. Vandaag stond er een bericht op wat mij als student goed in de oren klonk. Studenten van de universiteit in New York hadden het idee om in plaats van Facebook een geheel nieuwe netwerksite te maken, voor studenten en starters! Hartstikke leuk, want ik kan met Facebook wel steeds beter overweg, maar had toch de behoefte aan een andere site waarbij maar een centrale doelgroep voor ogen wordt gehouden, de doelgroep waar ik mezelf thuis voel.

‘Via een platform voor starters wisten de studenten een startkapitaal van 200.000 euro bij elkaar te krijgen. Ook zijn er hardnekkige geruchten dat Mark Zuckerberg (CEO Facebook) een duit in het zakje zou hebben gedaan om te helpen bij de ontwikkeling’, aldus het bericht op Dutch Cowgirls (http://www.dutchcowgirls.nl/online/4255). Kijk. Dat is natuurlijk helemaal mooi meengenomen, dat je idee ook daadwerkelijk wat oplevert!

Ik ben in ieder geval heel erg nieuwsgierig geworden naar dit platform!

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op maart 21, 2011 in Social media

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: