RSS

Flow presents…the Secret Activity

06 apr

Run forest, run! Dat dekt toch wel de lading van de eerste secret activity die ik mee mocht maken met studievereniging Flow. Een buitenactiviteit die plaats vond in het bos achter het campus terrein van de Universiteit van Tilburg.

De bossen in…en toen? Werden we als groep bij elkaar gedreven en kregen we een verhaal te horen. Het enigzins open einde deed al vermoeden dat wij als groep dit mysterie op moesten lossen.

Sherlock, try to solve this riddle… Waar heb je Sherlock Holmes voor nodig als je het zelf kunt doen? De groep werd in subgroepen opgedeeld, vier in totaal, waarbij elke keer één team tegelijk het donkere bos in werd gestuurd. De groep waartoe ik behoorde mocht als derde vertrekken.

I spy with my little eye… Onderweg, achter boom-struik of plant vonden we de zogenaamde ‘vossen’ die ons vragen stelden (over Flow) of opdrachten gaven die we vervolgens moesten uitvoeren. Bij een daarvan moest elk groepslid in een emmer met zijn of haar hand om te voelen wat voor (enge) substantie erin zat. Ieder groepslid had het bij ons goed, op Koen na, die aardbeienjam verwarde met een soort derrie.

Are you scared yet? Natuurlijk kan een dergelijke vossenjacht niet zonder de nodige schrikeffecten onderweg. Deze keer in de vorm van jongens in het zwart met een knijpkat voor op de fiets die iets heel anders deed vermoeden. Wij dachten allemaal namelijk dat het een kettingzaag was. Een ‘enge’ tweeling werd door iemand bij ons in de groep al snel ontmaskerd en een andere goed bedoelde poging om ons te laten schrikken viel een beetje in duigen, toen een betreffend groepslid het schrikeffect al van verre in zicht had en hem ontmaskerde.

Maar, het was een zeer geslaagde secret activity! Zeker voor herhaling vatbaar.

[Mijn Secret Activity groep: Laurie, Elianne, Koen en ik] 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op april 6, 2011 in Social media

 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: