RSS

Motivatiebrief Hulphond Nederland

25 okt

Beste mevrouw van den Hurk,

Hierbij treft u mijn motivatiebrief aan in een creatief sausje. Mijn CV is te lezen via de menubalk. Ik wens u veel leesplezier.

Online en offline zijn in mijn leven met elkaar vervlochten. Social media, schrijven van content, het schrijven van persberichten en communicatieplannen; ik heb met allen ervaring. In de vacaturetekst geeft u aan op zoek te zijn naar iemand die betrokken, creatief en ondernemend is. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden zal ik uitleggen waarom deze beschrijving van toepassing is op mijn profiel en persoonlijkheid.

Ik ben een creatieve en betrokken communicatie professional met een kritische noot die open staat voor nieuwe uitdagingen. Ik treed graag buiten de gebaande paden en zit vol ideeën voor verbetering. Mijn rugzak zit naast kennis en ervaring met online en offline communicatie vol met secretariële en journalistieke vaardigheden, zoals het schrijven en redigeren van teksten, social media en communicatie-advies.

Communicatie, schrijven en social media zijn mijn passies. In 2010 heb ik mijn HBO-studie communicatie afgerond met als afstudeerrichting communicatie management. Na mijn afstuderen heb ik een half jaar op vrijwillige basis gewerkt als algemeen bestuurslid binnen een reenactmentvereniging; een vereniging met als doel om op een leerzame en actieve manier de periode 1940 t/m 1945 uit te beelden aan de hand van gebruiksvoorwerpen en uniformen. Ik heb voor hen diverse voorlichtingsmaterialen ontwikkeld, zoals een brochure, visitekaartjes en een persmap.

Een maand geleden heb ik samen met vrienden een nieuwe reenactmentvereniging opgericht. Binnen deze vereniging ben ik als secretaris verantwoordelijk voor het beheer en schrijven van content voor de Facebook pagina, relatiebeheer, werving & selectie en public relations om aansluiting te vinden bij andere reenactment groepen en musea voor een mogelijke samenwerking.

Daarnaast heb ik bij Zorg aan Zet de nodige kennis en ervaring opgedaan op het gebied van content management voor de website ‘Ik ben belangrijk’ en met social media. Voor de imagocampagne ‘Ik ben belangrijk’ heb ik onderzoek verricht naar de mogelijkheden om social media in te zetten met als doel ervaringen, verhalen en vacatures te delen. Het resultaat was een Facebook pagina, een Twitter account, een online dashboard (Hootsuite) om activiteiten te monitoren en bewaken en een praktische handleiding voor het gebruik van social media.

Nu mijn contract bij Zorg aan Zet niet verlengd is, heb ik enorm veel zin om mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie in te zetten voor een betrokken werkgever, zoals u. Het spreekt mij enorm aan dat Hulphond Nederland nog meer de interactie aan wil gaan met haar externe partijen en daardoor meer klantgerichte services en diensten kan aanbieden. Ook zie ik een rol weggelegd voor ambassadeurs om de visie van Hulphond Nederland te verspreiden en mensen te enthousiasmeren om vrijwilliger of sponsor te worden.

Graag zou ik persoonlijk kennis met u maken om mijn motivatie en werkervaring nader toe te lichten.

Met vriendelijke groet,
Maayke Snelting

Afbeelding

 
1 reactie

Geplaatst door op oktober 25, 2013 in Sollicitatieactiviteit, Zoektocht naar baan

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Motivatiebrief Hulphond Nederland

  1. Kitty van Heijst

    oktober 25, 2013 at 3:58 pm

    Jij komt er wel. Kort en krachtig, kortom, mooie motivatie. Ik zou je aannemen.

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: